Investeer in de lach van een ziek kind

Streefbedrag behaald
van totaal € 14.040 (136%)

Stel je voor. Jouw kind is ziek of gehandicapt en ligt in het ziekenhuis. Je voelt de spanning, de angst of het verdriet. Als ouder probeer je te blijven lachen, maar vanbinnen ben je bezorgd. En dan is er even die rode neus…

Maak jij van Maartje een CliniClown?
CliniClown word je niet zomaar. Er zijn maar weinig mensen die het vak beheersen. Of kunnen leren. Maartje is een van de clowns die de audities heeft doorlopen. Ze wil dolgraag CliniClown worden, maar voor haar opleiding is geld nodig. Daar kun jij bij helpen. Met jouw bijdrage help jij Maartje aan een rode neus. En samen bieden we zoveel mogelijk zieke en gehandicapte kinderen magische momenten met ontspanning, afleiding en plezier!

Als 18-jarige maakte Maartje straattheater voor oorlogskinderen in Srebrenica. “Door iets kleins als theater bracht ik hen vreugde, een beetje licht in de duisternis. Het is mijn droom om als CliniClown hetzelfde te doen voor zieke en kwetsbare kinderen.”

Laat Maartjes droom werkelijkheid worden. Doe mee met Clownfunding! Investeer in de lach van een ziek kind. Investeer in Maartje.

CliniClown zijn is een specialistisch vak
CliniClowns zorgen ervoor dat zieke en gehandicapte kinderen even de behandeling, de pijn en hun beperkingen kunnen vergeten. Een kind is gewoon weer even kind, dankzij het spel en het contact met de clown. CliniClowns voeren geen act op. Ze kijken en luisteren naar de kinderen die ze ontmoeten. Ze spelen in het hier en nu met de middelen die voorhanden zijn. Puur, oprecht en op maat: dát is het werk van een CliniClown.

Nieuwe clowns gezocht!
Om ons werk te kunnen blijven doen, zijn nieuwe clowns nodig. Stichting CliniClowns heeft een intensief auditietraject ontwikkeld om talent te ontdekken. Daarna volgt er een opleiding van een jaar, waarin professionele trainers en zeer ervaren CliniClowns de nieuwe clowns opleiden. Benieuwd naar de hele selectieprocedure? Dan kan je kijkje nemen op onze site.

 

Julia de Jong

julia.de.jong@cliniclowns.nl

06 106 255 19